Disclaimer

'Bootje bij Loetje' is een handelsnaam van SMIBRA Vastgoed BV, verder te lezen als 'Bootje bij Loetje'.
'Bootje bij Loetje' behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen daarvan te verwijderen zonder u daarover in te lichten.

Beperkte aansprakelijkheid

'Bootje bij Loetje' spant zich in om de inhoud van deze website zo vaak als nodig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en alle aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op onze website aangeboden zaken en diensten worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid van de op de website getoonde informatie. Deze diensten en zaken kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van 'Bootje bij Loetje'.

In het bijzonder zijn alle prijzen op deze website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen enkele overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan 'Bootje bij Loetje' nimmer enige aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom van deze website en de geleverde diensten en zaken liggen bij 'Bootje bij Loetje'. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van 'Bootje bij Loetje', behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Elektrisch varen is veel stiller dan varen met een boot met een brandstofmotor en het geeft geen uitlaatgassen af, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Dit betekent dat u kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervuiling en lawaai.
De Reeuwijkse plassen zijn ontstaan als gevolg van de turfwinning in het gebied. De rechthoekige vormen van de plassen zijn een gevolg van de verkavelingsgrenzen uit de tijd voor de ‘Grote Ontginning’.

De Reeuwijkse Plassen bieden een uniek landschap van water, rietvelden en moerasbossen en zijn een populaire bestemming voor watersporters en natuurliefhebbers. De Reeuwijkse Plassen zijn onderdeel van het Groene Hart, een gebied dat bekend staat om zijn groene landschap, historische dorpen en steden en de vele mogelijkheden voor recreatie. Reeuwijk is een belangrijk onderdeel van dit gebied en biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en recreatie.

IMG_5132 (1)
Ik vond het superleuk om Reeuwijk een keer van de andere kant te zien. Je herkent de plekken wel maar op deze manier beleef je de plassen echt op een andere manier.
Marcel van den Brink
Ik woon al 25 jaar in Reeuwijk maar wist echt niet dat het plassengebied zo mooi en vooral zo groot is. Wat een prachtig relaxmiddagje gewoon bij ons 'om de hoek'!
Miriam de Haan
Met vrienden een dagje varen. Dit pakte boven verwachting leuk uit. Wat een mooie, nee wat een fantastische omgeving. En een fijne boot. Dikke aanrader!
Willem

Bootje bij Loetje | Ontwerp & realisatie Kjoew & De Goudse Wolf

Bootje bij Loetje
Ontwerp & realisatie Kjoew & De Goudse Wolf