De Haas Kramer bedrijfs evenementen op eilanden
Wij mogen op aanvraag gebruik maken van eilanden die in bezit zijn van privé eigenaren. 
Deze zijn verschillend van maat en kunnen zich lenen voor diverse activiteiten. 
Zoals BBQ’en, huwelijken, jubileums, landschap schilderen, bedrijf en of familiefeesten ect.

Catering mogelijkheden.

Uiteraard kunt u ook een luxe sloep huren met een mooie borrel / tapasplank minimaal 7 personen 
Gekoelde dranken naar uw keuze in ruime koelbox behoren tot de mogelijkheden.

Belegde broodjes
Heeft u en uw gasten trek in een heerlijk belegd broodje aan boord dan kan dit uiteraard geregeld worden.

Maak uw keuze door op onze bestellijst te kijken en daaruit het broodje en de belegkeuze te selecteren. 
Kaas, vleeswaren, salades, van eenvoudig tot wat exclusiever en eventueel met rauwkost en/of dubbel beleg.
deze worden in een koelbox aangeleverd.

Verse warme broodjes
De verse warme broodjes worden lekker afgebakken in de oven en smullen maar!

Assortiment
Wilt u broodjes bestellen voor een groter aantal personen en heeft u geen tijd om ze één voor één uit te zoeken, dan kunt u ook kiezen voor onze assorti- doos. U geeft dan het aantal broodjes door dat u wilt bestellen of het aantal personen waarvoor u bestelt en u kunt bijvoorbeeld aangeven of u luxe of eenvoudige broodjes wilt of misschien een mix daarvan.
Vervolgens maken wij dan een keuze uit onze uitgebreide selectie van beleg en stellen zo een smakelijke maaltijd voor u samen.

Maak het af:
Naast deze heerlijke broodjes leveren wij u ook graag melk, karnemelk, vruchtensappen, frisdranken  en natuurlijk alcoholische dranken.

Suppen op de Reeuwijks plassen

Wil jij Suppen op de Reeuwijkse plassen? Bij ons kan het! Bij SuppenReeuwijk.nl kan je een board en een peddel huren. Eerst krijg je een korte instructie en dan ben je klaar om de Reeuwijkse Plas op te gaan! Wil jij een ontspannend tochtje maken of maak je er een echte sportieve uitdaging van? Bij het Suppen bepaal jij zelf hoe intensief je het avontuur maakt. Suppen is misschien wel de avontuurlijkste manier om te watersporten in Reeuwijk! Leuk is het zeker, maar we garanderen niet dat je droog blijft! 🌊

Suppen is leuk voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of een familiedag. Door de stabiliteit van onze supboards kan iedereen Suppen. Wordt dit jouw volgende avontuur in Reeuwijk?

Tevens verhuren wij luxe elektrische sloepen, 1 en 2-persoons kano’s. Iedereen krijgt uitleg en een plattegrond mee van de 12 Reeuwijkse plassen.

Let op! Om bij ons te water op met een sup-board of kano moet je altijd in het bezit zijn van je zwemdiploma.

nieuwe sup boarden

Elektrisch varen is veel stiller dan varen met een boot met een brandstofmotor en het geeft geen uitlaatgassen af, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Dit betekent dat u kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervuiling en lawaai.
De Reeuwijkse plassen zijn ontstaan als gevolg van de turfwinning in het gebied. De rechthoekige vormen van de plassen zijn een gevolg van de verkavelingsgrenzen uit de tijd voor de ‘Grote Ontginning’.

De Reeuwijkse Plassen bieden een uniek landschap van water, rietvelden en moerasbossen en zijn een populaire bestemming voor watersporters en natuurliefhebbers. De Reeuwijkse Plassen zijn onderdeel van het Groene Hart, een gebied dat bekend staat om zijn groene landschap, historische dorpen en steden en de vele mogelijkheden voor recreatie. Reeuwijk is een belangrijk onderdeel van dit gebied en biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en recreatie.

1

Wij zijn gevestigd aan de Elfhoevenplas, Lucassenlaan 1-5 op de fiets en of auto vanaf landal 10 minuten, 

Omgeving
Landal De Reeuwijkse Plassen ligt midden in het Groene Hart, tussen de poldersloten, het wuivende riet en karakteristieke boerderijen. 
Met al het groen om je heen vergeet je bijna dat je in de Randstad zit. 
De ideale uitvalsbasis voor watersport op de Reeuwijkse Plassen of een uitstapje naar Gouda, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.

De Reeuwijkse Plassen

Denk je aan de Reeuwijkse Plassen, dan denk je aan vaarplezier. Maar de plassen hebben heel wat meer te bieden. Tussen de waterwegen en meren door loop je over smalle weggetjes en spot je vogels.                            Rond het water ervaar je het polderland met rietkragen, dijken en boerenweggetjes.

Ik vond het superleuk om Reeuwijk een keer van de andere kant te zien. Je herkent de plekken wel maar op deze manier beleef je de plassen echt op een andere manier.
Marcel van den Brink
Ik woon al 25 jaar in Reeuwijk maar wist echt niet dat het plassengebied zo mooi en vooral zo groot is. Wat een prachtig relaxmiddagje gewoon bij ons 'om de hoek'!
Miriam de Haan
Met vrienden een dagje varen. Dit pakte boven verwachting leuk uit. Wat een mooie, nee wat een fantastische omgeving. En een fijne boot. Dikke aanrader!
Willem

Bootje bij Loetje | Ontwerp & realisatie Kjoew & De Goudse Wolf

Bootje bij Loetje
Ontwerp & realisatie Kjoew & De Goudse Wolf