Prijslijst 
Bootje bij Loetje
1* bootje voor  60 minuten van  1 tot 7 personen  €   77,00
1* bootje voor 120 minuten van 1 tot 7 personen  €    97,00
1* bootje voor 180 minuten van 1 tot 7 personen  €  118,00
1* bootje voor 240 minuten van 1 tot 7 personen  €  145,00
Onze vloot bestaat uit 12 luxe sloepen,wat is de betekenis van Luxe sloepen al onze sloepen zijn uitgevoerd met incl 7 cm dikke zit en rug kussens.
Het is mogelijk om meerdere bootjes te huren. U krijgt een uitleg over de werking van de sloep een plattegrond en informatiemap mee.

Prijs 1- persoons kano Borg € 50,00 ( 4 stuks aanwezig )
2 uur € 24,00
3 uur € 28,00

prijs 2-persoons kano Borg € 50,004 stuks aanwezig )
2 uur € 28,00
3 uur € 42,00

prijs Sup boarden  Borg € 50,00 (24 stuks aanwezig)
2 uur € 28,00
3 uur € 43,00
meerdere uren in overleg

Er zijn nog enkele elektrische sloepen en kano's beschikbaar deze week!! 

 

Moet ik borg betalen?
Ja, de borg bedraagt per sloep € 150,00 euro. 
Dit wordt bij de boeking extra gereserveerd van de betaalrekening van uw boeking. 
De borg wordt daadwerkelijk in rekening gebracht wanneer de boot incompleet of met schade wordt ingeleverd. Ook wanneer de boot niet op tijd terug is kan bootje bij loetje per 15 minuten na de afgesproken eindtijd € 25,- extra in rekening brengen en van de borg inhouden. Bij het niet tijdig inleveren van de boot kan de boot namelijk in sommige gevallen niet (volledig) meer verhuurd worden. In sommige gevallen kan bootje bij loetje de vaartijd verruimen, dit wordt dan voor vertrek schriftelijk kenbaar gemaakt. 

 

lukt het boeken niet neem dan contact op via Whatsapp  Klik hier 

met vriendelijke groet 
Team Bootje bij loetje.

telefoonummer 0620037766

Tevens is een identiteitsbewijs verplicht 

 

Elektrisch varen is veel stiller dan varen met een boot met een brandstofmotor en het geeft geen uitlaatgassen af, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Dit betekent dat u kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervuiling en lawaai.
De Reeuwijkse plassen zijn ontstaan als gevolg van de turfwinning in het gebied. De rechthoekige vormen van de plassen zijn een gevolg van de verkavelingsgrenzen uit de tijd voor de ‘Grote Ontginning’.

De Reeuwijkse Plassen bieden een uniek landschap van water, rietvelden en moerasbossen en zijn een populaire bestemming voor watersporters en natuurliefhebbers. De Reeuwijkse Plassen zijn onderdeel van het Groene Hart, een gebied dat bekend staat om zijn groene landschap, historische dorpen en steden en de vele mogelijkheden voor recreatie. Reeuwijk is een belangrijk onderdeel van dit gebied en biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en recreatie.

1

Wij zijn gevestigd aan de Elfhoevenplas, Lucassenlaan 1-5 op de fiets en of auto vanaf landal 10 minuten, 

Omgeving
Landal De Reeuwijkse Plassen ligt midden in het Groene Hart, tussen de poldersloten, het wuivende riet en karakteristieke boerderijen. 
Met al het groen om je heen vergeet je bijna dat je in de Randstad zit. 
De ideale uitvalsbasis voor watersport op de Reeuwijkse Plassen of een uitstapje naar Gouda, Utrecht, Den Haag of Rotterdam.

De Reeuwijkse Plassen

Denk je aan de Reeuwijkse Plassen, dan denk je aan vaarplezier. Maar de plassen hebben heel wat meer te bieden. Tussen de waterwegen en meren door loop je over smalle weggetjes en spot je vogels.                            Rond het water ervaar je het polderland met rietkragen, dijken en boerenweggetjes.

Ik vond het superleuk om Reeuwijk een keer van de andere kant te zien. Je herkent de plekken wel maar op deze manier beleef je de plassen echt op een andere manier.
Marcel van den Brink
Ik woon al 25 jaar in Reeuwijk maar wist echt niet dat het plassengebied zo mooi en vooral zo groot is. Wat een prachtig relaxmiddagje gewoon bij ons 'om de hoek'!
Miriam de Haan
Met vrienden een dagje varen. Dit pakte boven verwachting leuk uit. Wat een mooie, nee wat een fantastische omgeving. En een fijne boot. Dikke aanrader!
Willem

Bootje bij Loetje | Ontwerp & realisatie Kjoew & De Goudse Wolf

Bootje bij Loetje
Ontwerp & realisatie Kjoew & De Goudse Wolf