Een 'bootje' huren

Via de planner op onze website kunt u heel eenvoudig uw 'Bootje' reserveren. Er zijn maar liefst twaalf dezelfde boten beschikbaar, het nummer is niet relevant voor uw boeking, enkel voor onze planning. Mocht u vragen hebben over beschikbaarheid, kunt u ons tijdens openingstijden bereiken op 06-20037766.

De sloepen van Bootje bij loetje zijn niet zomaar sloepen maar bieden een Comfortabele rondzit met 7 cm dikke zit en rugkussens 

Voor grotere groepen (minimaal 14 personen of 2 comfortabele bootjes) kunt u contact opnemen met telefoonnummer +31620037766, zodat wij u kunnen adviseren over de beschikbare vaartijden.

Huur-garantie kunnen wij u bieden, indien er een boeking plaats vindt via ons online-boekingsysteem en bij een volledige vooruitbetaling. Kunt u de boeking/betaling niet via onze website voltooien dan heeft u ook de optie om dit op locatie te voldoen. We kunnen dan helaas niet garanderen dat er op het gewenste moment bootje(s) beschikbaar zijn. Dit wordt bij aankomst gecontroleerd en indien er plek is kunt u het bootje huren en genieten van een prachtige vaartocht.

Let op: Gelieve enkel te parkeren op de openbare (gratis) parkeerplaatsen, niet op de parkeerplaatsen van het restaurant Loetje.

Agenda

Belangrijke extra informatie

Openingstijden (zomermaanden en schoolvakantie's)

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag en feestdagen geopend van 09.00 tot 20.00 uur.

Openingstijden (voor en na-seizoen)

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag en feestdagen geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Voor groepen kan er afgeweken worden van bovenstaande openingstijden.

Borg

Borgsom: € 150,00 betaling dient plaats te vinden bij huuraanvang / aankomst Lucassenlaan 1 - Retour borgsom: na einde huurperiode minus eventuele schade of langere vaartijd wordt met het borgbedrag verrekend.

De borg ontvang je zodra je Bootje bij loetje in goede staat hebt geretourneerd. Indien er sprake is van schade, het gehuurde artikel vuil is of met schade retour komt, kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Deze worden dan in mindering gebracht op het borgbedrag. Zijn de kosten hoger dan de borgsom dan zullen deze gehele kosten op de huurder worden verhaald. U zult dan aansprakkelijk worden gesteld.

De borgsom zal retour worden gestort de eerst volgende werkdag. Betaald u de borg contant dat zullen wij deze na de vaart retour geven.

Elektrisch varen is veel stiller dan varen met een boot met een brandstofmotor en het geeft geen uitlaatgassen af, waardoor het een milieuvriendelijke optie is. Dit betekent dat u kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over vervuiling en lawaai.
De Reeuwijkse plassen zijn ontstaan als gevolg van de turfwinning in het gebied. De rechthoekige vormen van de plassen zijn een gevolg van de verkavelingsgrenzen uit de tijd voor de ‘Grote Ontginning’.

De Reeuwijkse Plassen bieden een uniek landschap van water, rietvelden en moerasbossen en zijn een populaire bestemming voor watersporters en natuurliefhebbers. De Reeuwijkse Plassen zijn onderdeel van het Groene Hart, een gebied dat bekend staat om zijn groene landschap, historische dorpen en steden en de vele mogelijkheden voor recreatie. Reeuwijk is een belangrijk onderdeel van dit gebied en biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en recreatie.

IMG_5132 (1)
Ik vond het superleuk om Reeuwijk een keer van de andere kant te zien. Je herkent de plekken wel maar op deze manier beleef je de plassen echt op een andere manier.
Marcel van den Brink
Ik woon al 25 jaar in Reeuwijk maar wist echt niet dat het plassengebied zo mooi en vooral zo groot is. Wat een prachtig relaxmiddagje gewoon bij ons 'om de hoek'!
Miriam de Haan
Met vrienden een dagje varen. Dit pakte boven verwachting leuk uit. Wat een mooie, nee wat een fantastische omgeving. En een fijne boot. Dikke aanrader!
Willem

Bootje bij Loetje | Ontwerp & realisatie Kjoew & De Goudse Wolf

Bootje bij Loetje
Ontwerp & realisatie Kjoew & De Goudse Wolf